استاندارد ISO 22000: 2018 ,

۱۳۹۷/۹/۲۵ یکشنبه
(0)
(0)
استاندارد ISO 22000: 2018
استاندارد ISO 22000: 2018

استاندارد ISO 22000: 2018، سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی - الزامات سازمان‌ها در زنجیره مواد غذایی، با تمرکز بر همه سازمان‌های مرتبط با صنایع خوراک انسان و دام، صرف‌نظر از اندازه یا بخش، مدیریت ایمنی غذا را به یک روند بهبود مستمر تبدیل می‌کند. این استاندارد با کمک به شناسایی، پیش‌گیری و کاهش خطرات ناشی از مواد غذایی در زنجیره خوراک انسان و دام ، یک رویکرد پیش‌گیرانه برای امنیت مواد غذایی اتخاذ می‌کند.
ویرایش جدید این استاندارد، برای هزاران شرکتی که در سراسر جهان از آن استفاده کرده‌اند ، شفافیت به ارمغان آورده‌است.
استاندارد جدید ، یک کنترل پویا برای خطرات ایمنی مواد غذایی ارایه می‌دهد که ترکیبی از کلیه عناصر کلیدی شناخته شده زیر است: ارتباطات تعاملی، مدیریت سیستم‌ها، برنامه‌های پیش نیاز (PRP) و اصول تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP).
استانداردISO 22000: 2018 جایگزین ISO 22000: 2005 شده‌است

با بیش از 20 سال سابقه دانشگاهی و آزمایشگاهی
دفتر مرکزی
کرج - بعد از پل آزادگان - ابتدای خیابان مطهری- نبش کوچه ساوجی - ساختمان کوروش پلاک 901 - طبقه اول واحد 1- کد پستی: 3149649837
تلفن های تماس
026-32555937 - 026-32555938
09363928058 - 09123050747
09120796671 - 09380626117​
asadimohammadreza@yahoo.com
kalantari.ali67@gmail.com
telegram
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.