انواع گوشت ,

۱۳۹۷/۶/۱۰ شنبه
(1)
(0)
انواع گوشت
انواع گوشت

تفاوت انواع گوشت قرمز

1. گوشت بره (نر و ماده): گوشتی روشن، صورتی پررنگ، کم چرب و لطیف است. زود می پزد و طعم بسیار خوبی دارد. این نوع گوشت از اوایل اسفند تا اوایل تیرماه در بازار ب راحتی دیده میشود. البته گوشت بره ماه فروردین بسیار
لطیف تر از گوشت بره اسفندماه هست.

2. گوشت گوسفند: استخوان دار است و چربی آن نسبت به چربی گوشت گاو 1:10 است. رنگ گوشت گوسفند قرمز روشن است و در ماه های مهر و آبان فراوان دیده می شود و از اوایل فروردین تا 15 اردیبهشت کمتر در بازار است.
گوشت گوسفند سن بالا بویژه اگر ماده باشد نسبت به گوشت گوسفند نر جوان، سفت تر و خشن و دیرپز است.

3. گوشت گوساله و گاو : رنگ قرمز پررنگی دارند ولی گوشت گوساله چربی کمتری دارد. فراونی گوشت گوساله و گاو در بازار از اواخر بهار تا اوایل پاییز است.
طبع گوشت گوساله و گاو سردتر و ارزانتر از گوشت گوسفند است.

4. گوشت شتر : دارای رنگ تیره (زرشکی مایل به سیاه) است. بسیار ترد و لطیف بوده و طبع گرمی نیز دارد. (مناسب برای افرادیکه مبتلا ب بیماری ام اس هستند.)

5. گوشت بز : طبع سردی دارد و کاملا بدون دنبه و چربی است.
گوشت بزغاله (نر و ماده) لطیف و خوش طعم بوده ولی گوشت بز بالغ بویژه اگر ماده باشد سفت و دیرپز است.

از نظر قیمت:
گوشت بز ارزانتر از گوشت شتر ؛ گوشت شتر ارزانتر از گوشت گاو ؛ گوشت گاو نیز ارزانتر از گوشت گوسفند است.

با بیش از 20 سال سابقه دانشگاهی و آزمایشگاهی
دفتر مرکزی
کرج - بعد از پل آزادگان - ابتدای خیابان مطهری- نبش کوچه ساوجی - ساختمان کوروش پلاک 901 - طبقه اول واحد 1- کد پستی: 3149649837
تلفن های تماس
026-32555937 - 026-32555938
09363928058 - 09123050747
09120796671 - 09380626117​
asadimohammadreza@yahoo.com
kalantari.ali67@gmail.com
telegram
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.