تفاوت انواع گوشت قرمز
1. گوشت بره (نر و ماده): گوشتی روشن، صورتی پررنگ، کم چرب و لطیف است. زود می پزد و طعم بسیار خوبی دارد. این نوع گوشت از اوایل اسفند تا اوایل تیرماه در بازار ب راحتی دیده میشود. البته گوشت بره ماه فروردین بسیار
لطیف تر از گوشت بره اسفندماه هست.
2. گوشت گوسفند: استخوان دار است و چربی آن نسبت به چربی گوشت گاو 1:10 است. رنگ گوشت گوسفند قرمز روشن است و در ماه های مهر و آبان فراوان دیده می شود و از اوایل فروردین تا 15 اردیبهشت کمتر در بازار است.
گوشت گوسفند سن بالا بویژه اگر ماده باشد نسبت به گوشت گوسفند نر جوان، سفت تر و خشن و دیرپز است.
3. گوشت گوساله و گاو : رنگ قرمز پررنگی دارند ولی گوشت گوساله چربی کمتری دارد. فراونی گوشت گوساله و گاو در بازار از اواخر بهار تا اوایل پاییز است.
طبع گوشت گوساله و گاو سردتر و ارزانتر از گوشت گوسفند است.
4. گوشت شتر : دارای رنگ تیره (زرشکی مایل به سیاه) است. بسیار ترد و لطیف بوده و طبع گرمی نیز دارد. (مناسب برای افرادیکه مبتلا ب بیماری ام اس هستند.)
5. گوشت بز : طبع سردی دارد و کاملا بدون دنبه و چربی است.
گوشت بزغاله (نر و ماده) لطیف و خوش طعم بوده ولی گوشت بز بالغ بویژه اگر ماده باشد سفت و دیرپز است.
از نظر قیمت:
گوشت بز ارزانتر از گوشت شتر ؛ گوشت شتر ارزانتر از گوشت گاو ؛ گوشت گاو نیز ارزانتر از گوشت گوسفند است.