معرفی تجهيزات آزمايشگاهی(بخش سوم) ,

۱۳۹۸/۲/۱۵ یکشنبه
(0)
(0)
معرفی تجهيزات آزمايشگاهی(بخش سوم)
معرفی تجهيزات آزمايشگاهی(بخش سوم)

 

دارک کانتر  


ايـن دستگـاه جهـت شمـارش ذرات تيـره در محلـول هـاي PVC در صنـايـع نفت و پتـروشيمـي مورد استفاده قرار مي گيرد. اين دستگاه به روش Scanning پس از تهيه Scan از نمونه نسبت به آناليز آن اقدام مي کند.

 

سيستم کامل الکتروفورز  


الکتروفورز از توسعه يافته ترين و متنوع ترين روش هاي جداسازي مولکول هاي کـوچـک يـا بـزرگ مـاننـد پـروتئيـن هـا و اسيـدهـاي نوکلئيک است. در حالت متداول مولکول‌هاي مورد آزمايش بر روي يک محيط جامد پايه و بين دو قطب مثبت و منفي با جريان الکتريکي ثابت قرار گرفته و بر اساس ميزان بار الکتريکي و جرم مولکولي خود روي محيط مذکور حرکت مي کنند که همين اختلاف و به وجود آمدن فراکنش هاي مختلف به وسيله اسکنر و نرم افزار پيشرفته الکتروفورز (سازگار با تمامي محيط هاي ويندوز از قبيل 98، 2000 و XP در کامپيوتر (يا حافظه جانبي مانند CD يا فلاپي) ثبت و با کارايي بسيار بالا مورد پردازش قرار مي گيرد. الکتروفورز سرم پروتئين، هموگلوبين، ليپوپروتئين، ايزوآنزيم ها و ايمنوفيکشين ادرار به همراه امکان تعريف تست هاي جديد علاوه بر تست هاي موجود از امکانات ويژه اين سيستم است.

ساير مزايا  


‌- اسکن سريع، واضح و واقعي نمونه با سرعت بالاي 96 نمونه در ثانيه که در مدل خارجي نمونه مشابه 24 نمونه در 10 دقيقه است.
- ‌امکان انطباق منحني هاي يک بيمار جهت بررسي روند درمان
- ‌امکان انطباق منحني يک بيمار با منحني مرجع
- ‌امکان ارسال و يا دريافت کليه اطلاعات هر يک از بيماران از طريق مودم
‌- حذف لکه هاي اضافي موجود بر روي ژل
- ‌آناليز ژل، تشخيص اتوماتيک فراکنش ها و تشخيص فراکنش هاي غير نرمال
- ‌انتخاب نمونه به صورت خودکار جهت الصاق آن به patient ID
‌- امکان پرينت پارامترهاي هماتولوژي در نمونه هاي هموگلوبين الکتروفورز

الکترو فورز پروتئين های ادرار


مقـدار بسيـار کمـي پـروتئين در ادرار روزانه دفع‌مي شود که اين ميزان بسيار ناچيز بوده و با روش‌هـاي معمول بررسي پروتئين ادرار قابل ارزيـابـي نيسـت يا ولي اين ميزان تحت شرايط اسيد‌هاي کليوي افزايش مي يابد و قابل رديابي و الـبـتـه اهميـت اسـت. شـرايطـي مـاننـد بيمـاري کليوي اوليه، بيماري هاي خود ايمني که نهايتا مـنـجر به درگيري کليه شوند و التهابات مزمن همه از جمله شرايطي هستند که باعث افزايش دفع پروتئين از ادرار مي شود. همچنين بيماري ديـگـري کـه از اهـميت بسيار زيادي برخوردار است بيماري مولتيپل ميلوما است. اين بيماري يـک نـوع بـدخـيـمي در سلول هاي توليد کننده آنــتـــي‌بـــادي اســـت کـــه در 75 % از مـــوارد ايـــن پـروتئيـن‌هـا شامل زنجيره سبک آنتي بادي نيز است و در نتيجه اين زنجيره ها از کليه عبور کرده و وارد ادرار مي شوند. الکتروفورز پروتئين هاي ســــرم در مــــوارد بــيــمــــاري هـــاي اتـــوايـمـيـــون، بـيـمـاري‌هـاي کبدي و کليوي، التهابات حاد و مزمن در خواست مي شود.

روش انجام تست 


براي انجام اين تست ابتدا نمونه مورد نظر که ادرار يا سرم بنا به در خواست پزشک است را به دماي اتاق رسانده و سپس مراحل انجام کار به دقت دنبال مي شود. مراحل به ترتيب زير هستند:
1- کاغذ استات سلولز که به صورت ژل هايي هستند که براي 8 نمونه اغلب کاربرد دارند در بــافــر مـخـصـوص بـه مـدت 10 دقيقـه خيسـانـده مي‌شود.
2- بعد از 10 دقيقه اين کاغذ را از محلول در آورده و بـين 2 کاغذ خشک کن آرام قرار داده مي‌شود تا نم گيري مختصري انجام شود ولي کاغذ نبايد خشک شود.
3- در ايـن مـرحـلـه نمونه را توسط اپليکاتور خـاصـي کـه بـه مـنـظـور نـمـونـه گـذاري اسـتـفاده مي‌شود برروي کاغذ منتقل مي شود. لازم است که نمونه ها 5/1 سانتيمتر از لبه کاغذ و حداقل 1 سانتيمتر از کناره ها فاصله داشته باشند.
4- سـپـس ژل را برگردانده و از پشت داخل تـانـک الـکـتـروفـورز کـه حـاوي بافر مخصوص است قرار داده مي شود به طوري که نمونه در سمت کاتد باشد.
5- به وسيله 2 لام تميز و کاغذ صافي پلي را براي ارتباط بهتر بافر با ژل تهيه مي شود.
6- تانک را به منبع تغذيه متصل کرده و با تنظيم دستگاه روي ولتاژ مناسب (160 ولت) که شدت جـريـانـي حـدود 6-4 آمـپر را فراهم کند جريان الکتريکي برقرار مي شود. بعد از چند بار مصرف بافر جريان افزايش مي يابد که در اين زمان بافر تـانـک بـايد تعويض شود و از بافر تازه استفاده کرد.
7- بعد از طي زمان حدود 20 دقيقه دستگاه را خاموش کرده و مراحل رنگ آميزي، رنگ بري، آب گيري وشفاف سازي انجام داده مي شود.
8- در نهايت باندها به وسيله اسکنر و برنامه مخصوص قرائت مي شوند.
در الـکـتــروفــورز پــروتـئـيــن 5 بــانــد تـشـکـيـل مـي‌شـود کـه شـامـل آلبومين ، آلفا-1 گلوبولين، آلفا-2 گلبولين، بتا گلبولبن و گاما گلبولين است. آلـبــومـيــن عـمـده پـروتئنـي هـا را تشکيـل داده و نزديک ترين باند به سمت آند را تشکيل مي دهد.

 

واشر الايزا  


يکي از مهمترين مراحل انجام آزمايش الايزا مرحله شستشو است، از آنجا که مراحل شستشو به روش دستي با فشار ثابت و مناسب صورت نـمــي گـيــرد لــذا مـحـتــويـات چـاهـک بـه خـوبـي شستشو نيافته و ترکيبات اضافي باقيمانده ايجاد اشکال در نتيجه آزمايش مي نمايد. به همين دليل استفاده از دستگاه واشر الايزا را به عنوان يکي از ابزار مهم در ايجاد چرخش مناسب در چاهک هاي پليت بايد نام برد.
واشر الايزا نيمه اتوماتيک مجهز به مانيفلد 8 کاناله دو رديفي، داراي سوزن هاي استيل داراي شاسي کنترل جهت تقسيم محصول شستشو و داراي سيستم کنترل مکش است.

 

کاتتر انتقال (Transfer Sets)


داراي رابط (Luer) انتهاي کانولا جهت تزريق عميق بدون مشکل، داراي قابليت نفوذ عمقي و کنترل جهت آن به وسيله حلقه‌هاي دو طرفه است. عدم ايجاد جراحت به علت سر کروي کانولا و امکان Handlingبسيار راحت آن و در دو سايز مختلف براي استفاده از آن در افراد با آناتومي متفاوت از قابليت هاي ديگر آن است.

 

گروه‌بندی خون (Blood Groping)


دستگاه تمام خودکار بانک خون با قابليت انجام 300 نمونه بيمار در ساعت، انجام تست گروه بندي خوني، آنتي ژن RH و گروه خوني Kell و تشخيص بيماري هاي عفوني چون سيفليس، استفاده از تکنولوژي بسيار پيشرفته PK جهت تشخيص و آناليز مطمئن، داراي نرم افزار اختصاصي، مانيتور، هارد ديسک حداقل 40GB، پرينتر ليزري و صفحه نمايشگر تماسي (Touch Screen).

آناليز شيميايی (400) Clinical Chemistry - AU


- ‌دستگـاه تمـام خـودکار و با قابليت Random access، توانايي انجام 400 تست فتومتريک و تا 800 تست با ISE
‌- قابليت انجام 122 تست شامل بيوشيمي خون و ادرار، پروتئين هاي اختصاصي، آنزيم ها، يونه، هورمونه، سرولوژي و ايمونولوژي‌
- مصرف دارويي (DAT) و سنجش داروهاي درماني با روش نورسنجي نقطه اي با دقت بسيار بالا
- ‌داراي محفظه اورژانس سوييچ (STAT) با قابليت پذيرش 22 نمونه و جوابدهي ظرف مدت 5 دقيقه
‌- مجهز به يخچال براي محفظه‌هاي استقرار معرف‌ها و اورژانس
- ‌سيستم سازگار با معرف‌هاي داخل کشور (Open reagent)   
- ‌ميزان مصرف آب مقطر در حداکثر فعاليت دستگاه lit/h 25 ‌با درجه خلوص کمتر از 2‌
‌- واجـد سيستـم تشخيـص لختـه (Clot detection) و جلـوگيـري از تخـريب نمونه (Crash Prevention)   
- ‌شامل نرم افزار اختصاصي، مانيتور، کيبورد، هاردديسک، پرينتر ليزري و صفحه نمايشگر تماسي (Touch Screen) 
‌- داراي سـيـسـتـم Analyser Diagnostic جهـت تنظيـم کـردن بخـش هـاي مختلـف دستگاه هنگام خارج شدن از حالت استاندارد بدون نياز به کارشناس فني

با بیش از 20 سال سابقه دانشگاهی و آزمایشگاهی
دفتر مرکزی
کرج - بعد از پل آزادگان - ابتدای خیابان مطهری- نبش کوچه ساوجی - ساختمان کوروش پلاک 901 - طبقه اول واحد 1- کد پستی: 3149649837
تلفن های تماس
026-32555937 - 026-32555938
09363928058 - 09123050747
09120796671 - 09380626117​
asadimohammadreza@yahoo.com
kalantari.ali67@gmail.com
telegram
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.