چگونه مواد غذایی یکسان اثرات زیست محیطی متفاوت دارند؟ ,

۱۳۹۷/۵/۱۸ پنج شنبه
(0)
(0)
چگونه مواد غذایی یکسان اثرات زیست محیطی متفاوت دارند؟
چگونه مواد غذایی یکسان اثرات زیست محیطی متفاوت دارند؟
محققان دانشگاه آکسفورد و مؤسسه تحقیقات کشاورزی آگروسکوپ سوئیس جامع ترین پایگاه داده در رابطه با اثرات زیست محیطی حدود ٤٠٠٠٠ مزرعه، ١٦٠٠٠ شیوه فرآوری، انواع بسته بندی و خرده فروشیها ایجاد کرده اند. این پایگاه امکان ارزیابی چگونگی اثرات زیست محیطی روشهای مختلف تولید و مناطق جغرافیایی را در مورد ٤٠ نوع ماده غذایی عمده فراهم میکند.

این محققان بین اثرات زیست محیطی تولیدکنندگان محصولات مشابه تفاوتهای زیادی را مشاهده کرده اند. بیشترین میزان تولید دی اکسیدکربن توسط تولیدکنندگان گوشت گاو ١٠٥ کیلوگرم CO2 با کاربری ٣٧٠ مترمربع برای ١٠٠ گرم پروتئین بوده که ١٢ و ٥٠ برابر بیشتر از تولیدکنندگان گوشت گاوی است که کمترین اثر زیست محیطی را داشته اند.

تولید کنندگان گوشت گاوی که دارای حداقل اثرات بوده اند، ٣٦ برابر کاربری زمین بیشتر و ٦ برابر گاز گلخانه ای بیشتر نسبت به مزارع نخود انتشار میدهند.

آبزی پروری که تصور میشود که انتشار گاز گلخانه ای کمتری داشته باشد، گاز متان و سایر گازهای گلخانه ای بیشتری نسبت به تولید یک کیلوگرم گوشت گاو دارد. برای مثال یک پیمانه از یک نوع آبجو ٣ برابر گاز گلخانه ای بیشتر و ٤ برابر زمین بیشتر نسبت به محصول مشابه خود داشته است. تغییرات مشابه در همه ٥ نوع شاخص مورد ارزیابی شامل مصرف آب، اتروفیکاسیون، و اسید سازی مشاهده شده است.
با بیش از 20 سال سابقه دانشگاهی و آزمایشگاهی
دفتر مرکزی
کرج - بعد از پل آزادگان - ابتدای خیابان مطهری- نبش کوچه ساوجی - ساختمان کوروش پلاک 901 - طبقه اول واحد 1- کد پستی: 3149649837
تلفن های تماس
026-32555937 - 026-32555938
09363928058 - 09123050747
09120796671 - 09380626117​
asadimohammadreza@yahoo.com
kalantari.ali67@gmail.com
telegram
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.