کنترل کیفی آب مقطر ,

۱۳۹۷/۳/۲۷ یکشنبه
(4)
(0)
کنترل کیفی آب مقطر
کنترل کیفی آب مقطر
آب مقطر آزمایشگاه شامل سه درجه میشود
۱. درجه ۱ و ۲ چون یونی وجود ندارد اندازه گیری ph نیاز نیست ولی آب درجه ۳ نیاز است
۲. برای اندازه گیری هدایت الکتریکی( برای کنترل رزین موجود) هفته ای نیاز است ولی چک روزانه مانیتورینگ بهتری خواهد داشت و از دستگاه کنداکتومتر (TDS متر ) استفاده میشود...
۳.برای چک مواد آلی آب به آن پرمنگنات پتاسیم اضافه میکنیم
۴. برای چک مواد معدنی از نیترات نقره استفاده میکنیم(موادی مانند کلر)
۵. برای کشت آب مقطر از محیط های گرم‌منفی استفاده میکنیم به روش پور پلیت که انجام‌ماهانه توصیه میشود.

تعیین هدایت یا مقاومت الکتریکی آب:
با استفاده از کنداکتو متر(هدایت سنج) میزا ن هدایت یا مقاومت الکتریکی آب انجام میگیرد که اندازه گیری هدایت آب بصورت هفتگی توصیه می گردد.میزان قابل قبول کمتر از 5 میکروزیمنس است.
اندازه گیری PH آب:
اندازه گیری PH آب بوسیله PH متر و بصورت هفتگی باید انجام شود که میزان قابل قبول آن 5 تا 8 می باشد.

* بررسی کشت میکروبی:

کشت میکروبی آب بصورت ماهانه و به روش Poor Plate بر روی محیطهای گرم منفی مثل EMB توصیه میگردد . میزان قابل قبول آن کمتر از 1000 کلنی در یک میلی لیتر CFU/ml می باشد.

 

با بیش از 20 سال سابقه دانشگاهی و آزمایشگاهی
دفتر مرکزی
کرج - بعد از پل آزادگان - ابتدای خیابان مطهری- نبش کوچه ساوجی - ساختمان کوروش پلاک 901 - طبقه اول واحد 1- کد پستی: 3149649837
تلفن های تماس
026-32555937 - 026-32555938
09363928058 - 09123050747
09120796671 - 09380626117​
asadimohammadreza@yahoo.com
kalantari.ali67@gmail.com
telegram
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.