1. استفاده از دیسک های تاریخ گذشته
۲. عدم انجام کنترل کیفی لوپ یا نمودار نامناسب جدب نوری
۳. رشد همراه با آلودگی
۴. عدم نگهداری مناسب سوش های استاندارد
۵. تعلیظ یا خراب شدن رنگ گرم
۶. عدم تناسب جواب کشت با آنالیز
۷. تمام شدن ناگهانی محلول یا محیط
۸. تهیه نامناسب محیط های کشت(رعایت نکردن قطر محیط ها همولیز در بلاد اگار و ...)
۹. نگهداری نامناسب نیم مک فارلند و تغییر جذب نوری آن
۱۰. استفاده از دیسک های نادرست
۱۱. عدم انتخاب دیسک از روی جدول CLSI
۱۲. کشت نمونه ها در محیط های نامناسب
و بسیاری عدم انطباق دیگر که در مبحث میکروب شناسی بیشتر توصیح خواهیم داد