Research Article مقاله علمی
مقالهای حاوی یک روش جدید تحقیق یا کشفی با دلایل علمی معتبر میباشد. برای یک دانشمند یا فارغالتحصیل، بهترین راه برای عرضه تجربه یا دانش خود پس از کشف یا دستیابی به راهحل یک مشکل، Research Article میباشد که مقالهای حاوی ایده اولیه تحقیقاتی و اطلاعات و کشفیات تحقیق میباشد. این مقاله در ژورنالهای علمی معتبر که به حوزه تحقیقاتی مقاله مربوط هستند چاپ میشود.
Research Paper مقاله تحقیقاتی
در تحصیلات آکادمیک به تحقیقات اهمیت ویژهای داده میشود و به همین دلیل جهت عادت کردن به پروسه تحقیقات از ابتدای دوره دبیرستان از دانشآموزان خواسته میشود تا مقالههای تحقیقاتی ارائه دهند. Research Paper مقاله تحقیقاتی نوشته شده توسط دانشمندان و فارغالتحصیلان میباشد که در ژورنالهای مختلفی به چاپ میرسد.
Editor ویراستار
مدیریت نشریه بر عهده Editor است که مقاله ارسال شده را برای کمیتهای متشکل از دو تا چهار نفر برای بررسی ارسال میکند. این افراد درواقع داوران مقاله شما میباشند که در زمینه علمی مقاله ارسال شده تخصص دارند و نظر خود را به اطلاع اداره مدیریت ژورنال یعنی Editor ارسال میکنند.
With Editor تحت بررسی ادیتور
تمام دانشپژوهان با این اصطلاح که به معنی "در دست بررسی" است آشنا هستند. پس از ارسال مقاله برای نشریات بینالمللی، Editor در مرحله With Editor در حال انتخاب داوران برای بررسی مقاله ارسالی است.
سابمیت (Submit) :
ثبت و ارسال مقاله ی خود به یک مجله را سابمیت میگویند. سابمیت به معنای ارائه کردن است و فقط باعث معرفی کردن مقاله خود در آن ژورنال میباشد و هیچ امتیاز علمی ندارد و جز رزومه حساب نمیشود.
منیو اسکریپت (manu script ) :
به معنی دست نویس میباشد و در واقع همان مقاله ای است که برای ژورنال ارسال کرده اید ولی هنوز به چاپ نرسیده است.
آندر ریویوو (Under Review) :
یعنی مقاله تحت داوری است و باید منتظر نتیجه بمانید.
اکسپت (Accept) :
یعنی مقاله جهت چاپ در مجله پذیرفته شده است.
ریجکت (Reject) :
به معنای رد مقاله ی شما است.
تمپلیت (Template) :
الگوی نگارش یک مقاله علمی.
ریوایز (Revise) :
حالتی که نظر داوران این است که مقاله شما باید اصلاح شود.