بافت شناسی مواد غذایی ,

پنج شنبه نوزدهم فروردین ۹۵
(0)
(0)
بافت شناسی مواد غذایی
علم بافت شناسی به عنوان ارزان ترین و کاربردی ترین روش برای تشخیص و جداسازی بافت های غیر مجاز مورد استفاده در محصولات گوشتی می باشد. در طول سابقه بیش از 10 سالیه ورود این علم به زمینه کنترل سلامت مواد غذایی، به عنوان یک عامل تشخیصی و بازدارنده، طبق آمار سازمان ملی استاندارد موفقیت بسیار چشمگیری داشته به نحوی که میزان بافت های غیرمجاز استفاده شده در برخی از شرکت های تولید کننده محصولات گوشتی را به حدالقل رسانیده است. در زیر نمونه ای از یک بافت پوست مشاهده شده در محصولات گوشتی را مشاهده می کنید.
گالری تصاویر محصول
 توریستی
 توریستی
تصاویر
بیشتر
با بیش از 20 سال سابقه دانشگاهی و آزمایشگاهی
دفتر مرکزی
کرج - بعد از پل آزادگان - ابتدای خیابان مطهری- نبش کوچه ساوجی - ساختمان کوروش پلاک 901 - طبقه اول واحد 1- کد پستی: 3149649837
تلفن های تماس
026-32555937 - 026-32555938
09363928058 - 09123050747
09120796671 - 09380626117​
asadimohammadreza@yahoo.com
kalantari.ali67@gmail.com
telegram
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.